Wie

Ik ben Wim van Dam, al 17 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer. Ik heb het vak van stratenmaker al jong geleerd. Als 10-jarig jongetje liep ik al mee met een ervaren stratenmaker, die mij alle kneepjes van het vak heeft geleerd. In mijn bedrijf zijn kwaliteit en klantvriendelijk zijn het belangrijkste.

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een terras of tuinpad, maar ook voor een complete tuinaanleg. Wij verzorgen alles voor u, van een deskundig advies, tot ontwerp, tot grondwerk, tot inkoop van materialen en de uiteindelijke vakkundige aanleg van uw tuin of buitenterrein.

Wij bieden onze diensten zowel zakelijk als particulier aan. De kracht van onze organisatie schuilt in de grote mate van flexibiliteit, de persoonlijke benadering en het leveren van vakwerk.

Het gebied waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren bereikt een groot gedeelte van de regio in en rondom Veenendaal, zoals Ede, Rhenen, Wageningen, Ederveen, Renswoude, Amerongen, Maarsbergen, Elst, enzovoort.

Indien u gebruik wilt maken van onze diensten of als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen.

Wim van Dam